Μαυρογατο - Διακηρυξη

Καλώς ορίσατε στο Μαυρόγατο, ελπίζουμε να σας κρατήσουμε ευχάριστη συντροφιά με τα "τυχερά" νέα μας στις "άτυχες" εποχές που διανύουμε

μορα

Κουκλες του σεξ με διαταγη Χιτλερ!

Μία πρωτοποριακή μέθοδο βρήκε ο Αδόλφος Χίτλερ για να μην αφήνουν οι στρατιώτες του τα πόστα τους και να τρέχουνε στους οίκους ανοχής.

image name

Μειωνεται κι ο αλλο ο καθαρος μισθος

Μηνιαίες απώλειες στους μισθούς, από 7 έως 29 ευρώ στον ιδιωτικό τομέα και από 8 έως 33 ευρώ στο δημόσιο τομέα φέρνει από 1ης Ιουλίου η αυξημένη παρακράτηση φόρου στους μισθούς.

image name

Ειδαν το τερας του Λοχ Νες

Η Jan Hargreaves και ο σύζυγός της διατηρούν καφετέρια κοντά στην πασίγνωστη λίμνη του Λοχ Νες. Πρόσφατα, σε ένα διάλειμμα από τη δουλειά, η Jan -μαζί με έναν εργαζόμενό της- βγήκε στην αυλή του καταστήματος και όπως κοίταζε αφηρημένα τη λίμνη, πρόσεξε μια περίεργη φιγούρα να διαγράφεται στην επιφάνεια του νερού...

image name

Ο ΟΤΕ μολις πουληθηκε στο χρηματιστηριο!

Ουσιαστικά το δημόσιο δεν έχει πλέον κανένα λόγο στην εταιρεία εδώ και λιγες ωρες.

image name

Ετοιμαζει... βαλιτσες ο πρωθυπουργος

Βαλίτσες ετοιμάζει ο Γιώργος Παπανδρέου. Ο Έλληνας πρωθυπουργός βγαίνει μπροστά και αναλαμβάνει πρωτοβουλία για την επίτευξη μιας ευρωπαϊκής λύσης «που θα βάζει τελεία και παύλα στο θέμα διαχείρισης του ελληνικού χρέους»

image name
Powered By Blogger

Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Ταλιατέλες ογκρατέν με ντομάτα


Ένα πιάτο που θα καταναλωθεί αμέσως.
Taliateles-ograten-ntomata
1. Βράζουμε τις ταλιατέλες για 8΄, τις στραγγίζουμε και τις βάζουμε σε μακρόστενο ή οβάλ πυρέξ. Προσθέτουμε τη μαργαρίνη και ανακατεύουμε. Επίσης ρίχνουμε τα τυριά, το φουέ και την ντομάτα.

2. Σε κατσαρόλα βάζουμε το γάλα, τον κορν φλάουρ, τη μαργαρίνη, το μοσχοκάρυδο κι αλάτι και ανακατεύουμε με σύρμα για 7΄-8΄, μέχρι να δέσει η κρέμα. Αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τα αυγά ανακατεύοντας γρήγορα με το σύρμα. Περιχύνουμε τις ταλιατέλες και πασπαλίζουμε με την παρμεζάνα. Ψήνουμε στους 200οC σε αντιστάσεις για 30΄, μέχρι να ροδίσει και να κάνει κρούστα.

μερίδες 6
Χρόνος Μαγειρέματος 40 λεπτά
Πηγη:argiro.gr