Μαυρογατο - Διακηρυξη

Καλώς ορίσατε στο Μαυρόγατο, ελπίζουμε να σας κρατήσουμε ευχάριστη συντροφιά με τα "τυχερά" νέα μας στις "άτυχες" εποχές που διανύουμε

μορα

Κουκλες του σεξ με διαταγη Χιτλερ!

Μία πρωτοποριακή μέθοδο βρήκε ο Αδόλφος Χίτλερ για να μην αφήνουν οι στρατιώτες του τα πόστα τους και να τρέχουνε στους οίκους ανοχής.

image name

Μειωνεται κι ο αλλο ο καθαρος μισθος

Μηνιαίες απώλειες στους μισθούς, από 7 έως 29 ευρώ στον ιδιωτικό τομέα και από 8 έως 33 ευρώ στο δημόσιο τομέα φέρνει από 1ης Ιουλίου η αυξημένη παρακράτηση φόρου στους μισθούς.

image name

Ειδαν το τερας του Λοχ Νες

Η Jan Hargreaves και ο σύζυγός της διατηρούν καφετέρια κοντά στην πασίγνωστη λίμνη του Λοχ Νες. Πρόσφατα, σε ένα διάλειμμα από τη δουλειά, η Jan -μαζί με έναν εργαζόμενό της- βγήκε στην αυλή του καταστήματος και όπως κοίταζε αφηρημένα τη λίμνη, πρόσεξε μια περίεργη φιγούρα να διαγράφεται στην επιφάνεια του νερού...

image name

Ο ΟΤΕ μολις πουληθηκε στο χρηματιστηριο!

Ουσιαστικά το δημόσιο δεν έχει πλέον κανένα λόγο στην εταιρεία εδώ και λιγες ωρες.

image name

Ετοιμαζει... βαλιτσες ο πρωθυπουργος

Βαλίτσες ετοιμάζει ο Γιώργος Παπανδρέου. Ο Έλληνας πρωθυπουργός βγαίνει μπροστά και αναλαμβάνει πρωτοβουλία για την επίτευξη μιας ευρωπαϊκής λύσης «που θα βάζει τελεία και παύλα στο θέμα διαχείρισης του ελληνικού χρέους»

image name
Powered By Blogger

Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Ετοιμάζει... βαλίτσες ο πρωθυπουργός

Βαλίτσες ετοιμάζει ο Γιώργος Παπανδρέου. Ο Έλληνας πρωθυπουργός βγαίνει μπροστά και αναλαμβάνει πρωτοβουλία για την επίτευξη μιας ευρωπαϊκής λύσης «που θα βάζει τελεία και παύλα στο θέμα διαχείρισης του ελληνικού χρέους» όπως τόνιζε στενός του συνεργάτης.
Στο πρωθυπουργικό γραφείο κλείνονται τα....
ραντεβού για συναντήσεις, με ευρωπαίους ηγέτες και ετοιμάζεται ένα βαρύ πρόγραμμα επαφών και με ευρωπαίους αξιωματούχους, συναντήσεις που θα γίνουν άμεσα.
Η πανευρωπαϊκή εκστρατεία του Γιώργου Παπανδρέου έρχεται ως συνέχεια των πρωτοβουλιών που αναλαμβάνει η ελληνική κυβέρνηση όπως ήταν και η επιστολή προς τον Ζαν Κλωντ Γιούνκερ. Στις αποσκευές του εκτός από τα αποτελέσματα που υπάρχουν από τις μέχρι τώρα προσπάθειες που έχει κάνει η Ελλάδα, από την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου και του εφαρμοστικού, θα έχει προτάσεις για μια Ευρωπαϊκή λύση που θα καθιστά βιώσιμο το ελληνικό χρέος. «Εμείς θα συνεχίσουμε τις πιέσεις δεν μένουμε στην απόφαση του Γιούρογκρουπ.
Θα μας ικανοποιούσε μια σταθερή λύση, αλλά εμείς δεν μπορούμε να την υποδείξουμε» έλεγε κυβερνητικό στέλεχος «δεν δανείζουμε εμείς ούτε ο πλανήτης γη είναι εδώ» τόνιζε χαρακτηριστικά για να καταδείξει και τα περιθώρια διαπραγμάτευσης που έχει η Ελλάδα. Ωστόσο στην κυβέρνηση δεν κρύβουν την ικανοποίησή του για τα όσα αποφασίστηκαν στο Γιούρογκρουπ. «Δεν πανηγυρίζουμε , όταν όμως διευρύνονται οι δυνατότητες για την εξεύρεση λύσης τότε είναι προς τη θετική κατεύθυνση» τόνιζε κυβερνητικό στέλεχος.
Τόσο στο οικονομικό επιτελείο όσο και στο Μαξίμου θεωρούν ότι από τη στιγμή που στο τραπέζι πια μπαίνουν και άλλες λύσεις, πλην της συμφωνίας της Βιέννης και υπάρχει πια μια διευρυμένη ατζέντα δίνει τη δυνατότητα να βρεθούν συνδυαστικές λύσεις για την Ελλάδα. «Δυσμενέστερες αποφάσεις από αυτές που ισχύουν τώρα αποκλείεται να υπάρξουν» τόνιζε συνεργάτης του πρωθυπουργού, ενώ έφερνε ως παράδειγμα αλλαγής στάσης της Ε.Ε και από το γεγονός ότι η επαναγορά ομολόγων ήταν ένα σενάριο που είχε αποκλειστεί και τώρα επανήλθε στο τραπέζι.
Πάντως η οποιαδήποτε λύση θα πρέπει να έχει οριστικοποιηθεί μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου καθώς την επόμενη ημέρα θα πρέπει να εκταμιευθεί η 6η δόση.

Πηγη:briefingnews.gr