Μαυρογατο - Διακηρυξη

Καλώς ορίσατε στο Μαυρόγατο, ελπίζουμε να σας κρατήσουμε ευχάριστη συντροφιά με τα "τυχερά" νέα μας στις "άτυχες" εποχές που διανύουμε

μορα

Κουκλες του σεξ με διαταγη Χιτλερ!

Μία πρωτοποριακή μέθοδο βρήκε ο Αδόλφος Χίτλερ για να μην αφήνουν οι στρατιώτες του τα πόστα τους και να τρέχουνε στους οίκους ανοχής.

image name

Μειωνεται κι ο αλλο ο καθαρος μισθος

Μηνιαίες απώλειες στους μισθούς, από 7 έως 29 ευρώ στον ιδιωτικό τομέα και από 8 έως 33 ευρώ στο δημόσιο τομέα φέρνει από 1ης Ιουλίου η αυξημένη παρακράτηση φόρου στους μισθούς.

image name

Ειδαν το τερας του Λοχ Νες

Η Jan Hargreaves και ο σύζυγός της διατηρούν καφετέρια κοντά στην πασίγνωστη λίμνη του Λοχ Νες. Πρόσφατα, σε ένα διάλειμμα από τη δουλειά, η Jan -μαζί με έναν εργαζόμενό της- βγήκε στην αυλή του καταστήματος και όπως κοίταζε αφηρημένα τη λίμνη, πρόσεξε μια περίεργη φιγούρα να διαγράφεται στην επιφάνεια του νερού...

image name

Ο ΟΤΕ μολις πουληθηκε στο χρηματιστηριο!

Ουσιαστικά το δημόσιο δεν έχει πλέον κανένα λόγο στην εταιρεία εδώ και λιγες ωρες.

image name

Ετοιμαζει... βαλιτσες ο πρωθυπουργος

Βαλίτσες ετοιμάζει ο Γιώργος Παπανδρέου. Ο Έλληνας πρωθυπουργός βγαίνει μπροστά και αναλαμβάνει πρωτοβουλία για την επίτευξη μιας ευρωπαϊκής λύσης «που θα βάζει τελεία και παύλα στο θέμα διαχείρισης του ελληνικού χρέους»

image name
Powered By Blogger

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Τραγικές φιγούρες οι γονείς της Amy(update)


Προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν ότι δε θα ξαναδούν την κόρη τους
Έξω από το σπίτι της Amy Winehouse στην Camden Square του Β. Λονδίνου, οι θαυμαστές της δείχνουν με τον τρόπο τους την αγάπη τους στην αδικοχαμένη τραγουδίστρια, αφήνοντάς της κεριά, λουλούδια, λούτρινα ζωάκια, μαζί με τσιγάρα και αλκοολούχα ποτά...
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Στο σημείο έφτασαν, συντετριμμένοι, και οι γονείς της 27χρονης τραγουδίστριας. Μαζί τους βρέθηκε ο αδελφός της, Alex, αλλά και ο πρώην φίλος της, Reg Traviss, εκφράζοντας την συμπαράσταση και τη θλίψη τους.
Τραγικές φιγούρες ο Mitch και η Janis Winehouse, προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν το ότι δεν θα ξαναδούν το κορίτσι τους...
Ο πατέρας της δηλώνει «συντετριμμένος» και «άφωνος» από τα νέα του ξαφνικού θανάτου της Amy. «Δεν μπορώ να σας εκφράσω τί σημαίνει για εμάς, το κάνετε λίγο πιο εύκολο» δήλωσε στους συγκεντρωμένους θαυμαστές της κόρης του.
«Όλη η ζωή της Amy ήταν γεμάτη αγάπη για την οικογένεια και τους φίλους της. Είμαστε συντετριμμένοι και είμαι άφωνος, αλλά σας ευχαριστώ που ήρθατε» είπε συγκινημένος.
Νωρίτερα, οι τραγικοί γονείς είχαν αναγνωρίσει και επίσημα τη σορό της άτυχης κόρης τους.
O σκηνοθέτης Reg Traviss (και πρώην φίλος της τραγουδίστριας) δεν μπορεί να πιστέψει τα νέα (επίσης δεν έχει προφτάσει να χαρεί την κινηματογραφική προβολή της τελευταίας του ταινίας με τίτλο «Screwed» που άρχισε να προβάλλεται στους κινηματογράφους στις 3/6).
Πηγη:real





undefined

undefined